top of page

WERKWIJZE

Wij hebben geen geheimen en laten graag zien hoe een procedure verloopt van eerste contact tot eindresultaat. Zo weet u op voorhand precies wat u van ons kunt verwachten en hoe het te werk gaat.

 

Stap 1. Het eerste contact

U heeft iets te bouwen of verbouwen en zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf met bewezen kwaliteit. Zodoende besluit u ons te bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een vraag achter op het contactformulier, omdat u geen tijd heeft om te bellen.

 

Stap 2. Inventarisatie en offerte

Naar aanleiding van uw verzoek, komen wij bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Aanvullend advies op basis van ervaring en deskundigheid waar u uw voordeel mee kunt doen krijgt u er gratis bij. Wij nemen de inventarisatie mee en zetten deze direct om in een scherpe offerte.

 

Stap 3. Planning en voorbereiding

Ruim van te voren krijgt u de planning van ons over het tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook staat hierop aangegeven in welke staat de werkplaats dient te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo kunt u uw ontruimings- of afplakwerkzaamheden tijdig afstemmen, mocht dat nodig zijn. Als u twijfelt over welke voorbereidingen u zelf moet treffen, dan neemt u van te voren gewoon nog even contact op met ons.

 

Stap 4. Aan de slag

Wij staan voor de deur. Het werk gaat beginnen. Tijdens het werkproces laten we zien waar we goed in zijn. Werkzaamheden gaan vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap. 

 

Stap 5. Controlemoment

Een tevreden klant is de beste reclame. Wij ruimen de boel daarom weer netjes op en na afloop nemen we de tijd voor een eindcontrole waarbij we samen met u de werkzaamheden nalopen. Als u reden ziet om ons te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Minpuntjes zijn beneden onze stand, dus die lossen we graag op.

renovatie-woonkamer.jpg
Neem contact op
bottom of page