top of page

Schilderwerk

Indien u gekozen heeft voor pleisterwerk is het gebruikelijk dat dit als eindafwerking gesausd wordt.

​​

Met sauswerk zijn er veel opties die gekozen kunnen worden, eigenlijk is alles naar wens in te vullen. Naast het schilderwerk is het ook mogelijk om de wanden met een latexspuit te bewerken. Goed uitgevoerd sauswerk is egaal zonder strepen en andere oneffenheden. Sauswerk is zeker geen doe-het-zelf project. Lelijke overgangen, strepen en andere oneffenheden zijn naderhand heel moeilijk weg te werken. Laat daarom het sausen over aan een professioneel.

Het sauswerk laten doen aan de stucadoor die uw huis heeft gestukadoort kent vele voordelen. De stucadoor weet zijn eigen werk en werkt overal bij indien nodig om de perfecte resultaat te krijgen, waarbij de schilder 9 van de 10 keer meteen zal beginnen met het sausen. De wanden zullen altijd behandeld moeten worden door de schilder door hier en daar bijwerkingen te doen of te schuren. 

Keuze in verfsoorten

De keuze in verfsoorten is heel breed. Tegenwoordig is van alles verkijgbaar van mat tot glimmend, van krijtverf tot bacteriedodend verf. Het meest gekozen kleur is tegenwoordig RAL 9010 gebroken wit.

Er kan per wand altijd ook een andere kleur gekozen worden. Bij verschillende kleuren zal er alleen wat vaker afgeplakt moeten worden, dit brengt daarom wel extra kosten met zich mee

 

Het vragen van een offerte is geheel vrijblijvend en gratis en duurt maar 2 minuten! Wij komen dus ook altijd graag bij u langs om samen de klus door te nemen voor een definitieve offerte.

Wij vragen nooit voorrijkosten!

Kwaliteit gegarandeerd

Het laten sausen van uw woning is een investering. Het laatste wat u wilt is sauswerk dat beschadigingen vertoont. Voorkom frustrerende situaties en dubbele kosten door het sauswerk direct goed te laten uitvoeren door een professionele stucadoor. Het is vakwerk en absoluut geen makkelijke klus voor de "doe-het-zelver".

Bespaar tijd en rommel

Het sausen van uw woning kost tijd. Deze uitdaging zelf uitgaan zal veel meer tijd in beslag nemen dan dat van een professoniele stucadoor. Wij helpen u graag uit de brand en hebben, dankzij onze jarenlage ervaringen, de klus binnen een mum van tijd geklaard. Eventuele afval nemen wij altijd weer mee en laten alles zo netjes mogelijk achter.

Neem contact op
bottom of page