top of page

STUCWERK

Stucwerk, spachtelputz, spackspuitwerk of toch een ander soort stucwerk? Met verschillende soorten stucwerk is het niet makkelijk beslissen welk soort stucwerk past bij uw woning en uw wensen. Natuurlijk kunt u op internet alles uitzoeken, maar hier staat zoveel informatie over alles en nog wat dat u de draad gemakkelijk kwijtraakt. Daarnaast is de informatie die u leest niet gericht op uw persoonlijke situatie en eventuele speciale wensen die u heeft. Een betere optie is om de hulp in te roepen van een stucadoor. Een stucadoor bekijkt uw woning, bespreekt uw wensen en voorziet u van persoonlijk en professioneel advies over de beste soorten stucwerk en de bijbehorende kosten. Het vragen van een offerte is geheel vrijblijvend en gratis en duurt maar 2 minuten! Wij komen dus ook altijd graag bij u langs om samen de klus door te nemen voor een definitieve offerte.

Wij vragen nooit voorrijkosten!

Kwaliteit gegarandeerd

Het laten stucen van uw woning is een investering. Het laatste wat u wilt is stucwerk dat binnen een jaar tijd loslaat of andere beschadigingen vertoont. Voorkom frustrerende situaties en dubbele kosten door het stucwerk direct goed te laten uitvoeren door een professionele stucadoor. Het is vakwerk en absoluut geen makkelijke klus voor de "doe-het-zelver".

Bespaar tijd en rommel

Het stucen van uw woning kost tijd. Deze uitdaging zelf uitgaan zal veel meer tijd in beslag nemen dan dat van een professoniele stucadoor. Wij helpen u graag uit de brand en hebben, dankzij onze jarenlage ervaringen, de klus binnen een mum van tijd geklaard. Eventuele afval nemen wij altijd weer mee en laten alles zo netjes mogelijk achter.

Neem contact op
bottom of page